Se poate schia pe cel mai înalt deal din România!

Locuitorii municipiului Câmpulung Muscel se pot bucura de o pârtie de schi amenajată la numai cinci kilometri de oraş, în comuna Mioarele, judeţul Argeş.

Profitând de zăpada cazută în cantităţi mari în ultima perioadă, administratorii pârtiei au deschis de astăzi teleschiurile, programul fiind de la ora 09.00 – 17.00.

Pârtia, cu lungimea de aproximativ un kilometru, este destinată începătorilor, dar şi entuziaştilor schiului, ce a devenit principala modalitate de petrecere a timpului liber pentru localnici, dar şi pentru turiştii veniţi special pentru a schia într-un decor pitoresc.

Pasionaţii de sporturi de iarnă sunt bucuroşi că nu mai trebuie să meargă până în Poiana Braşov sau alte staţiuni cunoscute pentru a se bucura de zăpadă.

Situată pe dealul Măţău la o altitudine de 1.017 metri, fiind declarat cel mai înalt din România pârtia oferă o frumoasă panoramă asupra oraşului Câmpulung Muscel şi a Munţilor Iezer-Păpuşa. Pârtia „Chilii” beneficiază de teleschi şi de un centru de închiriere a echipamentului destinat schiului.

Tarifele sunt modeste în comparaţie cu staţiunile consacrate.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.