Se vorbește deja de urmatoarea pandemie! Bill Gates a făcut anunțul!

0

Miliardarul Bill Gates a prezentat un plan ambițios de oprire a următoarei pandemii, cerând un sistem global de alertă, teste masive și zeci de miliarde de dolari. Pentru a evita ravagiile făcute de Covid-19, „pregătirea pentru următoarea pandemie trebuie luată la fel de în serios ca ameninţarea războiului”.

“Pentru a preveni ca dificultățile din anul trecut să se repete, pregătirea pentru pandemie trebuie luată la fel de în serios pe cât luăm amenințarea războiului”, a scris Gates într-o scrisoare anuală de miercuri. “Lumea nu era pregătită pentru pandemia Covid-19. Cred că data viitoare va fi diferit.”, a adăugat acesta.

Bill și Melinda Gates, care supraveghează Fundația Gates din Seattle, se gândesc deja la următoarea criză în timp ce globul se luptă să încetinească un agent patogen care a infectat peste 100 de milioane de oameni. Țările, în principal cele bogate, intensifică livrarea vaccinurilor pentru a reuși să combată virusul, relatează Bloomberg.

Soluțiile lui Gates pentru a preveni următoarea pandemie

Până la următoarea pandemie, Gates a declarat că speră să vadă “mega platforme de diagnosticare care ar putea testa până la 20% din populația globală în fiecare săptămână”. Costul total pentru a apăra lumea sună imens, deși nu este chiar așa mare în comparație cu 28 trilioane dolari, costul pandemiei.

“Lumea trebuie să cheltuiască miliarde pentru a economisi trilioane”, a spus el. Succesul vaccinurilor ARN mesager în combaterea Covid-19 ar trebui să deschidă calea pentru progrese uriașe în următorii cinci ani în dezvoltarea de noi vaccinuri, a spus el. Tehnologia arată potențialul de combatere a bolilor, cum ar fi HIV, tuberculoza, și malarie. Fundația Gates a investit 1,75 miliarde de dolari în lupta împotriva Covid-19, potrivit scrisorii lor.

Una dintre preocupările semnificative este amenințarea “inegalității imunității”, unde doar oamenii bogați au acces la vaccinuri, a scris Melinda Gates. “Până când vaccinurile ajung la toată lumea, noi grupuri de boli vor continua să apară”, a spus ea.

“Aceste grupuri vor crește și se vor răspândi. Școlile și birourile se vor închide din nou. Ciclul inegalității va continua”. Bill Gates a mai spus că este surprins de teoriile create de către oameni și că speră ca ele să dispară. ”Nimeni nu ar fi putut să prezică faptul că eu și dr. Fauci suntem atât de remarcabili în aceste teorii cu adevărat îngrozitoare. Sunt foarte surprins de asta. Sper să dispară”, a spus Gates.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata