Seară incendiară la un Festival! Cine a semănat panică printre petrecăreți?

0

Un RO-ALERT a declanşat panică printre 10.000 de turiști aflaţi la un festival de muzică, oamenii fiind speriaţi că pot fi atacaţi de un urs. Acesta a fost, probabil, trezit din hibernare, din cauza zgomotelor neobișnuite.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! S-A DAT ALARMA PE ȘANTIERUL LOTULUI PITEȘTI – CURTEA DE ARGEȘ AL A1! SE ÎNTÂMPLĂ ACUM! 

Au “cântat” alertele seara trecută la Festivalul de muzică Massif din Poiana Braşov. Un urs a fost văzut cum se plimbă prin staţiune, la nici un kilometru de scena principală. Zeci de mii de oameni au primit pe telefon mesaje de avertizare să stea la adăpost. În urma incidentului, jandarmii au patrulat toată ziua pe străzi şi pe pârtii, ca să fie siguri că animalul nu face victime.

„Stați în cort, că afară e ursu!”

Pe scenă se afla în acel moment Puya, iar reacția acestuia după ce ursul a băgat în panică printre tinerii din Poiana Braşov, prezenţi la Massif, a fost una demnă de tot amuzamentul: „Stați în cort, că afară e ursu!”

Norocul a făcut ca zona să fie împânzită de jandarmi și polițiști, astfel că animalul nu s-a putut apropia prea mult de locul în care iubitorii de muzică se distrau.

„Pe drum încoace am primit anunț că e un urs în stațiune, nu știu dacă ați primit și voi. Și în anunț scria să nu ieșim din casă. Deci, că vă place, că nu vă place, trebuie să stați în cort, că afară e ursu’. Aveți grijă.”, Puya, artist.

S-a schimbat clima, iar unele specii de urşi nu mai intră iarna în hibernare. Mulţi coboară din munţi în zonele locuite de oameni. Ajung să scotocească prin tomberoane şi chiar să omoare animale ca să supravieţuiască.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata