Secretar de Stat amenințat cu moartea în plină stradă! „Nu mi-e frică de tine. Hai să ne omorâm!” VIDEO!

0

Secretar de Stat amenințat cu moartea în plină stradă! „Nu mi-e frică de tine. Hai să ne omorâm!”

Un membru al Guvernului României, secretar de stat în cabinetul Ciolacu, a fost amenințat cu moartea în miezul zilei, în văzul tuturor, într-o piață, după ce a demascat înșelătoria unui comerciant. „Nu mi-e frică de tine. Hai să ne omorâm. Eu sunt un nebun al Bucureştiului. Eu fac nenorociri”, este mesajul violent transmis de comerciantul prins că vindea produse tradiționale contrafăcute.

CITEȘTE ȘI: VALI, POLIȚISTUL LOCAL OMORÂT, VA FI DEPUS LA CAPELĂ! AFLĂ UNDE!

Concret, este vorba despre Horia Constantinescu, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor care a fost amenințat cu moartea de un comerciant, după ce ar fi dezvăluit pe reţelele sociale neregulile de la taraba acestuia. Se pare că, bărbatul a fost prins, în piaţa volantă din faţa Academiei Militare, când vindea produse din carne cumpărate din străinătate drept tradiţionale.

„E produs tradiţional, nu bio. Nu mi-e frică de tine. Hai să ne omorâm. Eu sunt un nebun al Bucureştiului. Pe sănătatea mea, că m-ai adus în halul ăsta, eu fac nenorociri. Nu mi-e frică de tine. Ai băgat sperieţii în toată lumea asta. Nu mi-e frică de tine, ești nebun.”, afirmă comerciantul.

Horia Constantinescu a postat imaginile pe pagina sa de Facebook pentru a-i informa pe consumatori să nu se lase păcăliți.

„Reacţii violente au întotdeauna cei prinşi cu mâţa-n sac sau, în cazul de faţă, cu tradiţia mânărită.  Ieri, în piaţa volantă din faţa Academiei Militare, a fost un mic front, pentru că tot se potriveau noţiunile. Nu am cerut altceva, în afară de a vă informa că, produsele respective, nu sunt tradiţionale. Atunci, s-a risipit vraja. Trist este, că aşa este respectată o autoritate a statului.”, a scris Horia Constantinescu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata