SECŢIA JUDO a CSM PITEŞTI, cea mai buna din România la finala Campionatului Naţional U-18

În perioada 22-24 februarie, la Sala Sporturilor din Deva, a avut loc finala Campionatului Naţional de judo la Under 18 (cadeţi) masculin şi feminin. Cu un total de 11 medalii (5 de aur şi 6 de bronz), secţia de judo a CSM Piteşti, pregătită de antrenorii Corneliu Palarie şi Valentin Ionita, ocupă şi anul acesta primul loc în clasamentul Federaţiei Române de Judo.
Iată rezultatele obţinute de sportivii piteşteni :
Ciobotaru  Diana –campioană- categ. 40 kg;
Bălăşoiu Theodora – campioană-categ. 52 kg;
Selea Florin –campion- categ. 46 kg;
Albu Alin –campion- categ. 50 kg;
Stoica Adrian –campion- categ. 55 kg;
Stere Elena-  medalie de bronz- categ. 44 kg;
Stoica Mădălina- medalie de bronz- categ. 48 kg ;
Braşov Theodor- medalie de bronz- categ. 50 kg ;
Raicu Alexandru-  medalie de bronz- categ. 60 kg ;
Bănuţă Adrian- medalie de bronz- categ. 60 kg ;
Licaciu Remus- medalie de bronz- categ. 81 kg.

Din culisele competiţiei :
•    Bălăşoiu Theodora (componentă a lotului naţional de cadete şi junioare) şi-a surclasat adversarele, terminând meciurile la ippon.
•    Stoica Adrian (component al lotului national de cadeţi şi juniori) urcă numai pe prima treapta a podiumului la  campionatele  naţionale, de cinci ani.
•    La categoria 60 kg  se aştepta o finală între sportivii Raicu Alexandru (component al lotului naţional de cadeţi şi juniori) şi Bănuţă Adrian ,dar lipsa de atenţie a făcut ca ambii să obţină medalie de bronz.
•    Elena Stere (componentă a lotului naţional de cadete şi junioare) a trebuit să se mulţumească doar cu locul 3, deşi în 2012 a fost campioana categorie 44 kg.
•    Truică Diana nu a reuşit să prindă podiumul, deşi în 2012 a fost campioana categoriei 48 kg.
•    Categoria 90 kg, Alexandru Iulian, deşi a condus meciul fiind doar la 10 secunde de medalia de bronz , lipsa de concentrare a făcut să se mulţumească doar cu locul 5, pentru al doilea an consecutiv.

Corneliu Pălărie: ” Suntem mulţumiţi de comportarea sportivilor noştri şi îi felicit pentru atitudinea de care au dat dovadă pe toată durata competiţiei”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.