„Secundul“ Rică Neaga a fost accidentat

Accidentat la meciul din Cupa României, 6 – 0 la F.C. Argeş, Adrian Neaga a fost să se trateze în Serbia la celebrul vraci Marijana, de unde a revenit duminică dimineaţa. Rică Neaga are o leziune musculară şi n-a riscat să joace, iar luni a mai făcut un amănunţit control medical la Bucureşti. Pentru meciul din etapa a doua, vineri de la ora 17, la Arad cu UTA, atacantul Rică Neaga are şanse de a evolua, în proporţie de 50%. Alături de Alin Chiţa, Neaga este şi antrenor secund la CS Mioveni, şi la meciul cu F.C. Bihor a fost pe banca de rezerve.  
Antrenorii Ianovschi şi Ghiţ au fost colegi de facultate
Antrenorii Mihăiţă Ianovschi de la CS Mioveni şi Gheorghe Ghiţ de la F.C. Bihor au fost duminică adversari. Cei  doi sunt prieteni de pe vremea facultăţii, unde au fost colegi. Ianovschi a terminat Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport la Oradea, cu un an înaintea lui Ghiţ. Când s-au revăzut, cei doi tehnicieni s-au îmbrăţişat, iar la plecare şi-au urat succes unul altuia. Se vor revedea la Oradea în prima etapă a returului.
Schumacher, pe post de spion!
Fostul jucător al Argeşului şi Rapidului, Constantin Schumacher, este antrenor. Duminică a fost prezent la meciul CS Mioveni – F.C. Bihor în calitate de … spion! Schumacher este noul antrenor al echipei CSM Rm. Vâlcea din Liga a II-a, şi va fi adversar cu echipele care s-au întâlnit duminică. Înaintea partidei, Schumacher a solicitat ziariştilor foaia cu cele două echipe care se întâlneau. Pentru studiu. Etapa viitoare, echipa lui Şumi va juca împotriva celor de la F.C. Argeş.
Unde va juca F.C. Argeş acasă?
În etapa a doua a campionatului Ligii a II-a, F.C. Argeş va întâlni pe CSM Rm. Vâlcea pe teren propriu. Care teren propriu? Încă nu se ştie… Cert este faptul că nu se va juca pe stadionul „Nicolae Dobrin” pentru că a intrat în reparaţii. Se lucrează la pista de atletism şi în paralel se pune sub gazon instalaţia de încălzire. În aceste condiţii sunt două şanse pentru meciul cu Vâlcea: ori se joacă la Mioveni, ori pe stadionul din Ştrand.
Leo, iar n-ai luat Bac-ul?
Domnul Manole, tatăl fotbalistului Leonard Manole de la F.C. Argeş, supărat că scriem despre fiul lui numai lucruri negative, ne-a sunat zilele trecute şi tare ne-a certat. Cine este de vină că Leo are şapte tatuaje, că l-a „altoit” pe un japonez care i-a luat prietena, că a făcut poze cu un mare interlop sârb, sau că a fost suspendat şase luni de la lot, şi că a luat nota 1 la prima sesiune de Bacalaureat, poate domnul Manole ştie… Acum, colegii lui spun că Leo a picat din nou cu brio exa­menul de Bacalaureat. Poate din această cauză nu mai răspunde la telefon…

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.