Şedinţa de la apusul soarelui

Aseară a avut loc Şedinţa Consiliului Director al clubului CS Mioveni, în care s-a stabilit noua strategie care va fi urmată de club în Liga a II-a a fotbalului românesc.
Înaintea şedinţei, preşedintele Consiliului Director, Dumitru Olteanu, spunea că „am avut şi avem în continuare discuţii telefonice cu Dani Coman pentru o colaborare. Suntem obligaţi să facem o alegere cât mai bună şi pentru viitor. Pentru antrenorii care vor veni, dar şi pentru noii jucători va fi un mare examen, deoarece vom pleca în campionat cu un deficit de 13 puncte… Va fi foarte greu, mai ales că în campionatul care va începe în luna august, vor re­trograda cinci echipe. De aceea, antrenorii şi jucătorii, care sperăm să vină de la Şcoala „Dani Coman“, să ne ajute aşa cum n-au făcut-o în campionatul trecut fotbalişti cu nume în fotbalul românesc“, spunea preşedintele Olteanu.  
Georgescu se jurase în faţa altarului că nu mai dă banii derbedeilor!
Pentru evoluţiile umilitor de slabe din turul campionatului trecut, primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, a promis încă din iarnă că nu le va mai da bani jucătorilor. Şi s-a ţinut de cuvânt. „Am jurat în faţa altarului că nu le voi mai da banii derbedeilor, cu riscul de a băga echipa în insolvenţă. Acum ei au înţeles că n-a mai mers cu păcăleala şi au acceptat să plece după ce au primit doar două salarii, aşa că vom merge mai departe şi vom reconstrui o echipă care să nu ne mai facă de râs“, spunea primarul Ion Georgescu.
Trio pe banca tehnică:            Ianovschi – Chiţa – Lăcustă
Alin Chiţa s-a format şi a jucat ani de zile la F.C. Argeş. Acum este antrenor la Şcoala de Fotbal „Dani Coman“. Anul trecut a pregãtit pe Juventus Bucureşti şi, dupã despãrţirea de echipa bucureşteanã, a revenit la Piteşti pentru a-l ajuta pe fostul lui coleg de echipã de la F.C. Argeş, Dani Coman, la şcoala lui de fotbal. Acum, Alin Chiţa ar putea ajunge la CS Mioveni împreună cu Mihăiţă Ianovschi, antrenor principal, şi Dan Lăcustă, antrenor secund.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.