Șef nou la Spitalul Județean Argeș! Află despre cine este vorba!

Directorul medical Costin Ștefan, este noul șef se secție Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești, unitate sanitară în care a acumulat o bogată experiență în anii în care a lucrat aici ca medic și unde a exercitat și funcții de conducere. Doctorul Ștefan privește numirea sa ca pe o provocare pe care, ca doctor care a depus jurământul lui Hipocrate, a acceptat-o propunându-și să facă tot ceea ce poate mai bun pentru angajați și pacienți.

În ședința de ieri a Consiliului Județean s-a validat rezultatul examenului pentru ocuparea funcției de medic șef – Secția Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești, secție coordonată de medicul Ștefan încă din anul 2018.

Medicul Costin Ștefan este angajat al SJU Pitești din mai 2015, perioadă în care era rezident în anul IV, iar în aprilie 2016 a promovat concursul ca medic diabetolog. Din februarie 2021 ocupă și funcția de director medical al spitalului. Echipa Obiectiv de Argeș îi urează succes în noua etapa a carierei sale!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.