Semne care te anunță că ai fost infectat cu COVID!

Recent, mai mulți specialiștii au descoperit câteva semne care arată că ai fost infectat ccu noul coronavirus. Simptomele sunt pronunțate în cazul unor persoane și inexistente în cazul altora. În unele cazuri unele simptome sunt ciudate, precum inflamațiile degetelor.

Deși 40% dintre cei infectați, nu au deloc simptome, la unele persoane infectate acestea sunt de lungă durată. Pentru orice simptom atipic, recomandarea specialiștilor este să luați legătura imediat cu medicul dumneavoastră de familie.

Deasemenea, oboseală accentuată sau incapacitate de concentrare sunt semen vizibile că ai fost infectat cu COVID-19..

Cel mai frecvent simptom al Covid-19 este tusea seacă și febra. Această tuse uscată poate provoca dificultăți de respirație. Pe lângă oboseală și lipsă de aer, tusea poate dura până la 21 de zile de la vindecare.

Potrivit studiilor, 64% dintre persoanele cu coronavirus au raportat pierderea mirosului sau a gustului. Aceste simptome durează aproximativ 8 zile, însă la unii bolnavi, simptomele pot dura maimulte săptămâni.

Specialiștilor au raportat că trei sferturi dintre persoanele diagnosticate cu coronavirus aveau dovezi de leziuni cardiace vizibile la un RMN, după recuperare. Mai mult de atât, 18% dintre persoanele unui studiu nu au avut alte simptome de COVID-19.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.