Senator Dănuț Bica: „Aproximativ 180.000 de elevi și preșcolari din 450 de unități de învățământ vor primi o masă caldă pe zi!”

0
Senator Dănuț Bica: „Aproximativ 180.000 de elevi și preșcolari din 450 de unități de învățământ vor primi o masă caldă pe zi!”
„Aproximativ 180.000 de elevi și preșcolari din 450 de unități de învățământ vor primi o masă caldă pe zi sau un pachet alimentar. Ministra liberală a Educației a decis continuarea și în acest an a programului-pilot ”Masă caldă”.
Potrivit noii legi a învățământului preuniversitar, din anul următor programul-pilot va fi înlocuit cu programul ”Masă sănătoasă”, care va avea peste un milion de beneficiari.
Până se pot pregăti actele normative secundare și se vor face licitațiile în teritoriu pentru un milion de copii, ne dorim să continuăm cu formula de până acum cu 450 școli în programul-pilot <<Masă Caldă>> și așteptăm toate avizele de pe circuitul interministerial pentru a intra în ședință de Guvern și a fi aprobată. Ne dorim ca, pentru școlile care au fost incluse până acum, să continuăm programul și apoi în anul următor să putem extinde la numărul asumat prin legea învățământului.”, este mesajul transmis de Dănuț Bica, Senator PNL de Argeș.
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata