Senator Dănuț Bica: „ În funcția de președinte al PNL Câmpulung a fost ales Norris Măgeanu.”

0
Senator Dănuț Bica: „ În funcția de președinte al PNL Câmpulung a fost ales Norris Măgeanu.”
Sâmbătă, 18 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor ,,Tudor Mușatescu”, s-a întrunit Comitetul de Coordonare Extraordinar al PNL Câmpulung pentru a alege noua conducere a organizației liberale din municipiu.
„Alături de colegii noștri din Câmpulung au participat la acest eveniment Nicolae Ionel Ciucă, președintele Senatului României și al Partidului Național Liberal, Lucian Bode, secretarul general al PNL, Alina Gorghiu, ministra Justiției și președinta PNL Argeș, Sebastian Burduja, ministrul Energiei, Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, alți invitați din conducerea națională a partidului, secretari de stat, primari PNL, consilieri județeni și locali liberali din județul Argeș.
În funcția de președinte al PNL Câmpulung a fost ales Norris Măgeanu.
În mesajul pe care l-am adresat cu acest prilej, ca și toți ceilalți vorbitori, l-am felicitat pe Norris Măgeanu atât pentru preluarea conducerii organizației locale a PNL, cât și pentru decizia de a se înscrie în competiția pentru câștigarea funcției de primar al municipiului. Este un tânăr cu multe calități, apreciat de către comunitatea locală, membru al unei familii cunoscute și respectate în zonă, cu rădăcini adânci în istoria Câmpulungului. Sunt convins că va fi un candidat de succes și un primar performant, cu viziune, forță, determinare și deschidere pentru abordări moderne, cu spirit de echipă. Iubește Câmpulungul și Muscelul și se gândește numai la cum poate schimba în bine lucrurile!
Succes, PNL Câmpulung! Succes, Norris Măgeanu!, este mesajul transmis de Senatorul Dănuț Bica.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata