Senator Dănuț Bica: „PNL Argeș continuă să se întâlnească cu oamenii din județ, să asculte și să acționeze pentru a aduce binele în comunitățile din județ.”

0
Senator Dănuț Bica: „PNL Argeș continuă să se întâlnească cu oamenii din județ, să asculte și să acționeze pentru a aduce binele în comunitățile din județ.”
Este limpede că orașul Costești ascunde sate uitate de timp și de autorități, cu nevoi urgente și dorințe de peste timpuri neîndeplinite încă. În Broșteni, oamenii și-au deschis sufletele și au împărtășit cu echipa PNL Arges suferințele și speranțele lor. După ani lungi de ignoranță și promisiuni nefinalizate din partea autorităților locale, acum este timpul să acționăm împreună pentru un viitor mai bun!
Prefectul Radu Perianu, senatorul liberal Danut Bica, candidatul PNL la funcția de primar, Gabriel Gheorghe Tudor, alături de echipa PNL Costești, formată din Mihai Dragomirescu, Georgian Cosmin Alexandru, Raluca Licaciu, Valerica Grigore și Daniela Irimia, au ascultat cu mare atenție fiecare poveste.
Șansa de a se realiza ceva în bine este Gabriel Tudor, o voce puternică a schimbării și a speranței. Cu determinare și dedicare, el promovează tinerii în administrația publică, oferindu-le proiecte reale pentru a contribui la dezvoltarea comunității. Pentru că tinerii sunt viitorul și merită să fie parte din fiecare decizie care le influențează destinul.
În ceea ce privește dezvoltarea județului, PitestiTechCity este proiectul emblematic al PNL Argeș, o viziune care ne unește și ne mobilizează pentru o transformare reală. Costești trebuie să beneficieze de dezvoltarea și investițiile care să le ofere tuturor un viitor mai bun!
PNL Argeș continuă să se întâlnească cu oamenii din județ, să asculte și să acționeze pentru a aduce binele în comunitățile din județ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata