Senatorul Bica susține liberalismul la Aninoasa

0

Comuna Aninoasa are șansa dumincă să se înscrie pe direcția dezvoltării și a investițiilor atât de așteptate de către comunitate. Pentru susținerea candidatului PNL pentru Primăria Aninoasa, Cătălin Lina, alături de senatorul Dănuț Bica și președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu au mai fost prezenți în comună și președintele PNL și al Camerei Deputaților, Ludovic Orban și ministrul Agriculturii, Adrian Oros. Aceștia au stat de vorbă cucetățenii și le-au explicat că doar votându-l pe Cătălin Lina vor putea beneficia de investițiile pe care fosta administrație nu a reușit să le facă în comună.

”Am fost în comuna Aninoasa, împreună cu președintele PNL, Ludovic Orban, ministrul Agriculturii, Adrian Oros și mulți colegi liberali argeșeni să îl susținem pe Cătălin Lina, candidatul PNL pentru Primăria comunei. Pentru dezvoltarea comunei, pe 27 iunie votati Cătălin Lina pentru Primăria Aninoasa!”, a declarat senatorul Dănuț Bica.

“Cătălin Lina este garanția că Aninoasa va avea o legătură directă și fructuoasă cu Guvernul României. De aceea, duminică votați Cătălin Lina!”– a transmis ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

”Cătălin Lina și cei din echipa sa sunt profesioniști, care știu ce înseamnă o administrație locală îndreptată spre cetățean.  Îi vom sprijini pentru accesarea fondurilor guvernamentale și europene, pentru a crește calitatea vieții cetățenilor din comunitate. Faptul că sunt alături de Cătălin Lina este o garanție că acest angajament va fi dus la îndeplinire. Pe 27 votați Cătălin Lina și Partidul Național Liberal!”, a declarat președintele PNL, Ludovic Orban.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata