Senatorul Dănuț Bica: „Conacul Brătianu-Florica a căpătat statutul pe care îl merită.”

0

Senatorul Dănuț Bica a anunțat că astăzi, , la 33 de ani de la reînființarea Partidului Național Liberal, de Ziua Culturii Naționale, se împlinesc 3 ani de la promulgarea Legii nr.15/2020 privind înființarea Muzeului Național ,,Brătianu” și că, din acel moment, Conacul Brătianu-Florica a căpătat statutul pe care îl merită. Trebuie precizat că acest lucru a putut fi pus în practică cu ajutorul senatorului argeșean care a contribuit, în nenumărate rânduri, atât în calitate de co-inițiator, cât și prin intervențiile mele din ședințele Comisiei pentru cultură și plenului Camerei Deputaților, la adoptarea acestei Legi.

„Astăzi, la 33 de ani de la reînființarea Partidului Național Liberal, de Ziua Culturii Naționale, se împlinesc 3 ani de la promulgarea Legii nr.15/2020 privind înființarea Muzeului Național ,,Brătianu”, instituție publică de importanță națională, cu personalitate juridică, în subordinea Ministerului Culturii, cu sediul în Vila Florica (Ansamblul Conacului Brătianu – Florica), situat în localitatea Ștefănești, județul Argeș.

Din acel moment, Conacul Brătianu-Florica a căpătat statutul pe care îl merită. Sunt mândru că am contribuit, atât în calitate de co-inițiator, cât și prin intervențiile mele din ședințele Comisiei pentru cultură și plenului Camerei Deputaților, la adoptarea acestei Legi.”, a anunțat senatorul Dănuț Bica.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata