Senatorul Dănuț Bica- întâlniri și discuții cu oamenii în mai multe localități ale județului!

0

Senatorul Dănuț Bica, împreună cu Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș, dar și cu alți colegi din cadrul Biroului Politic Județean, a participat la întâlniri, evenimente și discuții cu oamenii în mai multe localități ale județului.

„Sâmbătă, 19 august, a fost o zi plină, în care, împreună cu Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș, și cu alți colegi din cadrul Biroului Politic Județean, am participat la întâlniri, evenimente și discuții cu oamenii în mai multe localități ale județului.

Ne-am întâlnit mai întâi cu membrii Organizației PNL din comuna Lunca Corbului, continuând astfel șirul acțiunilor prin care se asigură consolidarea comunicării dintre conducerea partidului și membrii la nivel local și coordonarea eforturilor pentru ca interesele comunităților să fie cât mai bine reprezentate.

Ulterior, ne-am alăturat locuitorilor satului Piatra din comuna Ciofrângeni, participând la ,,Sărbătoarea Pietrenilor”, o petrecere câmpenească organizată impecabil de către doamna Elena Sîiulescu, președinta PNL din localitate. Următoarele întâlniri au avut loc în comuna Poienarii de Argeș, care a avut parte de o dezvoltare admirabilă sub conducerea primarului Dragoș Boncea.

Echipa PNL Argeș a discutat cu aleși și antreprenori locali și a vizitat mai multe investiții private, printre care o fermă producătoare de afine, o firmă specializată în fabricarea paleților și o stație de betoane care va intra în curând în funcțiune.

Seara, am participat la evenimentele dedicate ,,Zilei Comunei Ciomăgești”, petrecând momente deosebite împreună cu locuitorii aceastei frumoase localități argeșeane. Felicitări primarului Dumitru Diaconu, colegul nostru liberal, pentru modul în care a organizat această sărbătoare!”, este mesajul transmis de Senatorul PNL de Argeș, Dănuț Bica.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata