Senatorul Dănuț Bica-prezent la evenimentul „Răvășitul Oilor” de la Rucăr!

0

PNL Argeș este mereu aproape de tradiție, obiceiurile arhaice pierdute și  oameni gospodari. Senatorul Dănuț Bica a participat astăzi, alături de Alina Gorghiu, președintele PNL Argeș, la un eveniment milenar al poporului român, pe cale de dispariție- răvășitul oilor, care marchează sfârșitul anului pastoral, organizat anual la Rucăr,  sub denumirea de „Expo Pastoralis”.

„O încantare, o bogăție de culori și gusturi este în puține cuvinte descrierea atmosferei de care s-au bucurat participanți, fiindcă Rucărul are cașcaval, are bulz, urdă, pastramă dar și țesături, plocade, covoare și cele mai frumoase costume populare, devenite simbol regal.”, a declarat senatorul Dănuț Bica.

Alături de Alina Gorghiu și senatorul Dănuț Bica, prezenți la eveniment au fost și primarii PNL Argeș, de la Dragoslavele, Albeștii de Muscel sau Domnești, o mare parte a biroului județean, doamnele de la OFL sau Organizația de Pensionari, Ion POPA, secretar de stat, care s-au bucurat de primirea caldă a organizatorilor și a consilierilor PNL Rucăr.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata