Sens unic controversat pe Dumbravei! Sute de comentarii ale piteștenilor nemulțumiți!

0

Un nou sens unic a fost instituit în urmă cu două zile pe Dumbravei iar de atunci sute de piteșteni își exprimă nemulțumirile. Concret, este vorba despre strada care face legătura între Bd. Republicii și strada Dumbravei, cu acces dinspre strada Dumbravei.

CITEȘTE ȘI: UNUL DINTRE CEI MAI RENUMIȚI ARTIȘTI – PE SCENĂ LA PITEȘTI! AFLĂ CÂND!

„Astăzi, 26.10.2022, Primăria Municipiului Piteşti a instituit sens unic de circulaţie pe strada care face legătura între Bd. Republicii și strada Dumbravei, cu acces dinspre strada Dumbravei, conform avizării Comisiei de Circulație din data de 28.09.2022. Măsura a fost pusă în aplicare de către Administrația Domeniului Public în vederea fluidizării traficului în zonă.”, este anunțul primăriei Pitești.

„Încă o măsură inutilă! De ce ar vira cineva la stânga, când are sensul giratoriu la 10m mai înapoi?”

Piteștenii însă, nu înțeleg utilitatea acestui sens unic atâta timp cât, la nici 50 metri distanță, există un sens giratoriu. Dimpotrivă, atacă dur această decizie, mulți dintre ei susținând că acest sens unic ar fi fost util doar dacă era instituit în sens invers. Altfel, spun zeci de piteșteni, era mai util dacă acea stradă era desființată și transformată în parcare.

Iată mai jos doar câteva dintre comentariile piteștenilor:

  • „Eu locuiesc pe Dumbravei și nu am văzut pe nimeni până acum (când nu era sens unic) să facă stânga de pe Dumbravei pe Republicii ci doar in sens invers. Nu știu cine a participat la brainstorming când ai un sens giratoriu la 20 metri în fața.”
  • „Trebuia pus sensul unic, dar invers!”
  • „Încă o măsură inutilă! De ce ar vira cineva la stânga, când are sensul giratoriu la 10m mai înapoi? Nu se reușește decât interzicerea parcării de către cei care veneau dinspre Blvd. Republicii.”
  • „Mă, voi ăștia din comisia fără minte vreți să spuneți ca cei ce nu reușesc să facă sensul giratoriu, fac la stânga aici ?”
  • „Ați făcut o stradă care nu servește nimic era mai bine să o închideți de tot sau faceți-o parcare în spic e mai folositoare,și așa nu avem parcări!”
  • „Ne-ați zăpăcit cu niște sensuri unice,treceri de pietoni și semafoare!”
  • „Strada aceea nu mai are nicio utilitate atâta timp cât există un giratoriu la 20m de ea. Și nu cred ca e cineva care să facă stânga de pe Dumbravei, când tocmai ai trecut de giratoriu si puteai sa faci acolo, si cu prioritate. Că faci stânga și tot în giratoriu ajungi. Poate era mai util sensul dinspre Republicii, sa nu mai blochezi giratoriul și să faci mai repede stânga.”
  • „La 50 m distanță de sensul giratoriu!!!!??! Am vrut sa cred ca e o gluma proasta și inutila dar, inutila e doar decizia aceasta!!”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata