SENS UNIC DIN PITEȘTI DESFIINȚAT DUPĂ NUMAI DOUĂ LUNI!

0

În ședința comisiei de ciculație din data de 05.07.2022 la punctul 24 a fost avizată instituirea sensului unic pe strada Bibescu Vodă. De la punerea în aplicare și până în prezent s-a contatat că se formează blocaje la acesurile dinspre străzile Bibescu Vodă și Exercițiu și, în acest context, săptămâna trecută s-a votat favorabil pentru revenirea la dublu sens printre blocurile A și P2, respectiv printre C și P4d.

CITEȘTE ȘI: A TREIA ZI DE GREVĂ GENERALĂ LA O FABRICĂ DE LÂNGĂ PITEȘTI! LI SE VOR ALĂTURA ANGAJAȚI DACIA!

Comisia de Sistematizare a Circulației Rutiere și Pietonale a municipiului Pitești a analizat în data de 8 septembrie propunerea privind acest sens unic și a luat decizia să fie desființat și să se revină la dublu sens. Se pare că au fost multe reclamații venite din partea celor care locuiesc în zonă.

De asemeena, există informații că mai multe sensuri unice din Pitești ar urma să fie desființate, tocmai pentru că nu și-au dovedit utilitatea, ba mai mult, au creat blocaje în trafic. Sesizările cetățenilor pe aceste subiecte sunt foarte atent analizate de specialiștii din cadrul primăriei municipiului Pitești.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata