Separare în lumea artistică, după opt ani de căsnicie. Finii lui Cătălin Măruță divorțează!

0

Separare în lumea artistică, după opt ani de căsnicie. Pepe a anunțat, prin intermediul unui videoclip postat pe Youtube, că va divorța de Raluca. Potrivit acestuia, cei doi au încercat să-și salveze căsnicia, însă eforturile lor a eușuat, iar Raluca a pus punct relației. Artistul a declarat că, deși nu și-a dorit acest lucru, este o decizie asumată și responsabilă și că prioritate este, în momentul de față, educația celor două fiice pe care le au.

”Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor.

pepe divorteaza

Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de față, fiind de comun acord, vom merge la notar și nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, a declarat Pepe.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata