Șerpii și-au făcut apariția pe străzile din Câmpulung!

Șerpii și-au făcut apariția pe străzile din Câmpulung! Zilele trecute, o tânără din Câmpulung a zărit pe o stradă, în apropierea fostei platforme ARO, în timp ce se ducea la serviciu, un şarpe măricel, de peste un metru, mort.

I s-a părut o chestie inedită aşa că l-a fotografiat şi l-a postat pe Facebook, cu mesajul „Au ieşit şerpii pe strada unde merg la muncă…”. În imagini se vede clar că reptila avea o rană în zona capului şi, cel mai probabil, a sfârșit lovită de o mână de om.

În mai multe zone ale Câmpulungului, localnicii au reclamat apariția reptilelor care se pare că nu sunt veninoase dar destul de oribile la vedere.

Din păcate, şerpii, chiar dacă sunt inofensivi, nu sunt îndrăgiţi de oameni şi, de cele mai multe ori, sunt omorâţi. Mai multe persoane care locuiesc în zonele periferice ale municipiului (Mărcuş, Valea Bărbuşii, Măgura-Grui) au declarat că, în ultimii ani, numărul şerpilor care îşi fac apariţia pe lângă casele lor s-a mărit. Ba mai mult, vietăţile nu se opresc în curţile oamenilor, intrând chiar şi în case. Deşi sunt inofensivi, şerpii de casă creează o stare de disconfort pentru majoritatea populaţiei.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.