Servilism – marca USR: Lasconi către ministrul Dezvoltării: „Koszonom!”

0

Primărița orașului Câmpulung, Elena Lasconi a dovedit „cu gurița ei” că USR-iștii pot fi lingușitori, servili, într-un cuvânt penibili în exprimarea unui pupincurism absolut gratuit. Dis-de-dimineață, internauții au văzut-o și auzit-o într-o postare pe fosta prezentatoare TV vorbind ungurește, mulțumind în maghiară ministrului Dezvoltării Attila-Zoltán CSEKE, ce urmează să vină mâine la Câmpulung. Și la Câmpulung!

La invitația mai multor parlamentari ai coaliției de guvernare, ministrul Dezvoltării și Lucrărilor Publice, Attila-Zoltán CSEKE va veni în Argeș, unde va face mai multe vizite la lucrări aflate în desfășurare în Pitești, Schitu Golești, Câmpulung etc și va avea mai multe întâlniri. Printre alții, ministrul de resort se întâlnește cu prefectul județului Argeș, Emilia Mateescu, primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, președintele CJ Argeș, Ion Mînzînă, parlamentarii de Argeș etc. Deci, întâlniri fără număăăăăr!!! Vizita începe de dimineață, iar pe la Câmpulung ministrul ajunge chiar seara târziu!

Nici unul dintre cei din program nu au simțit nevoia să iasă „în decor” și să facă precum Lasconi, să i se adreseze unui membru al Guvernului român în ungurește. Evident, nici nu ni l-am putea imagina făcând asta pe primarul Gentea, cu atât mai puțin pe Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș.

Ar mai fi de adăugat că nu am remarcat în ultimii aproape șase ani, de când este președinte Klaus Iohannis ca cineva, după un discurs, să simtă nevoia să-i mulțumească, bitte-schon, în germană. De ce o fi simțit Lasconi nevoia de ploconeală? De servilism? Câh! Useriștii încep să își dezvăluie principiile și moralitatea! Și românismul!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata