Sexgate la o primărie din Argeș! Tânără de 20 de ani – înregistrare bombă!

O postare apărută în cursul zilei de astăzi a făcut înconjurul internetului, o înregistrare audio surprinzând un bărbat, presupus primar argeșean, de o vârstă onorabilă, negociind termenii angajării cu o tânără. Potrivit unor surse, ar fi vorba despre o fată de 20 de ani condiționată de șef pentru a obține postul dorit.

Printre altele, angajatorul îi promite timp liber cât vrea, intrarea în „lumea bună” dar îi pune și condiții. În numai câteva ore, înregistrarea a devenit virală iar comentariile pro sau contra n-au întârziat să apară. Postare a fost făcută pe un cont de facebook  numit Sprijin Călinești. Tot pe surse se vehiculează că, în total, ar fi vorba de circa 6 înregistrări.

Împreună cu avocata,  angajata ar fi depus, deja, plângere la poliție, susținută moral de părinți. Atașăm înregistrarea doar pentru că este deja în spațiul public și vă lăsăm pe dumneavoastră, cititorii, să judecați dacă este sau nu “făcătură”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

6 Comentarii
  1. […] CITEȘTE ȘI: SEXGATE LA O PRIMĂRIE DIN ARGEȘ! TÂNĂRĂ DE 20 DE ANI – ÎNREGISTRARE BOMBĂ! […]

  2. […] CITEȘTE ȘI: SEXGATE LA O PRIMĂRIE DIN ARGEȘ! TÂNĂRĂ DE 20 DE ANI – ÎNREGISTRARE BOMBĂ! […]

  3. […] CITEȘTE ȘI: SEXGATE LA O PRIMĂRIE DIN ARGEȘ! TÂNĂRĂ DE 20 DE ANI – ÎNREGISTRARE BOMBĂ! […]

  4. […] a doua înregistrare în  scandalul SEXGATE LA O PRIMĂRIE DIN ARGEȘ! TÂNĂRĂ DE 20 DE ANI – ÎNREGISTRARE BOMBĂ!, a apărut astăzi în spațiul public, așa cum au și spus cei care au decis să dezvăluie […]

  5. […] CITEȘTE ȘI: SEXGATE LA O PRIMĂRIE DIN ARGEȘ! TÂNĂRĂ DE 20 DE ANI – ÎNREGISTRARE BOMBĂ! […]

  6. […] CITEȘTE ȘI: SEXGATE LA O PRIMĂRIE DIN ARGEȘ! TÂNĂRĂ DE 20 DE ANI – ÎNREGISTRARE BOMBĂ! […]

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.