Sfârșit tragic! Cine este tânărul piteștean care a murit înecat la mare?

0

Sfârșit tragic! Cine este tânărul piteștean care a murit înecat la mare? Minivacanţa de Sfânta Maria s-a sfârşit tragic pentru patru turişti aflaţi pe litoral. De vină au fost valurile mari, curenţii puternici, dar şi faptul că oamenii tind să ignore steagul roşu arborat la mal.

CITEȘTE ȘI: DUCELE DE ALBOTA: „ESTE STRIGĂTOR LA CER SĂ AUZI AȘA DE DES … VĂ PLĂTIM NOI!” CE L-A SUPĂRAT PE EDIL?

Unul dintre cei morți este Marian, un tânăr de 34 ani din Argeș. Bărbatul locuia în Pitești și se afla la mare împreună cu soția pentru a petrece, de ziua numelui. Totul s-a transformat rapid într-o tragedie de nedescris după ce Marian, a intrat în apa agitată, în încercarea disperată de a salva două copile. A reușit să le salveze de la înec, însă, din nefericire, cu prețul vieții lui. Marian a murit înecat.

Salvamarii l-au scos inconștient din apă și l-au resuscitat zeci de minute, însă, din nefericire, Marian a murit. A lăsat în urmă o familie îndurerată care își strigă durerea, neputând accepta o asemenea tragedie.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata