Sfârșit tragic pentru o fetiță de 10 ani din Argeș! Nu a mai avut nicio șansă!

0

Un copil de 10 ani și-a pierdut viața în această seară, deși medicii de pe SMURD au făcut toate eforturile pentru a o readuce la viață! Din primele informații, se pare că micuța a venit acasă și seara când au venit părinții au găsit-o fără suflare. Era intoxicată cu monoxid de carbon.

Găsită în casă, paramedicii și medicii au încercat. Fără folos. Copila a pierdut lupta cu moartea și în zilele următoare va fi doar o amintire pentru familia sa.

Momentan nu se cunoaște de la ce a pornit tragedia, dar pompierii sunt la fața locului pentru a stabili circumstanțele în care copila și-a pierdut viața. Corpul neînsufețit a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Medicină Legală pentru necropsie. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat la fața locului pentru demararea cercetărilot într-un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„Din păcate, s-a declarat decesul fetiței în vârstă de 10 ani. I s-au efectuate manevre de resuscitare de către echipajele medicale, însă fără răspuns. Posibil intoxicație cu fum sau gaz într-o baie. Colegii nu au ajuns în acea încăpere, fetița nu se mai afla în baie când au ajuns ei” transmite ISU Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata