Sfârșit tragic pentru un copil de 7 ani! A murit în brațele fratelui!

0

Un copil de 7 ani a murit noaptea trecută după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de flăcări. Din primele informații, se pare că micuțul, împreună cu fratele său de 10 ani și o rudă, un bărbat de 65 de ani, dormeau în momentul în care a izbucnit incendiul.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! UN DIRECTOR ARPECHIM S-A ÎMPUȘCAT ÎN CAP! A MURIT PE LOC!

Vecinii sunt cei care au vazut flăcările și au anunțat autoritățile, însă, din nefericire, prea târziu pentru copilul de 7 ani. Acesta a fost scos din casă de pompieri, însă nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare. A murit intoxicat cu fum. Fratele său și bărbatul de 65 de ani au fost transportați în comă la spital, medicii fiind rezervați în privința șanselor de supraviețuire. În momentul de față, poliţişii împreună cu pompierii încearcă să indentifice cauzele care au dus la producerea incendiului. Tragicul eveniment s-a petrecut seara trecută, în Reghin.

„Era dezastru, au explodat sticlele, geamurile, am vrut sa intru dupa ei în casă dar nu se mai putea. Eu am ieșit afară și am strigat să iasă toți afară din casă. Eu nu dormeam, noi i-am trezit pe toți, am ieșit și am luat buteliile, am facut ce am putut.”, a  povestit un martor.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata