Sfâșietor! A început slujba de înmormântare a doctoriței Șerb! Altar de flori și râuri de lacrimi în fața bisericii! VIDEO!

0

Doctorița Camelia Șerb, managerul Spitalului Călinești, soția cunoscutului medic ortoped, Dragoș Șerb, va fi condusă astăzi pe ultimul drum. Trupul neînsuflețit al doctoriței a fost depus la Capela Bisericii Sf. Ioan din Trivale, acolo unde, în ultimele două zile, sute de apropiați, colegi, rude sau prieteni au trecut pentru a-și lua rămas bun.

CITEȘTE ȘI: SOȚIA DR. DRAGOȘ ȘERB A MURIT LA UN SPITAL DIN BUCUREȘTI! CE I-A ADUS SFÂRȘITUL!

Apropiații soților Șerb, colegii lui, asistentele de pe secția de Ortopedie, rudele, primarul Cristian Gentea sau inspectorul școlar general al ISJ Argeș, Dumitru Tudosoiu, cu toții au mers cu flori pentru a aduce un ultim omagiu celei care a fost prietenă, mama, mătușă sau colegă de serviciu.

În aceste momente are loc slujba de înmormântare, tot la Bisericii Sf. Ioan din Trivale, acolo unde s-au adunat sute de personne pentru a o conduce pe ultimul drum pe doctorița Șerb. Sub o durere apăsătoare și râuri de lacrimi care curg, toți cei prezenți deplâng moartea prematură a doctoriței. Apropiații ia-u făcut altar de flori în fața bisericii.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata