Sfâșietor! Ultima dorință a medicului Frătoaiaca înainte de a pleca pentru totdeauna!

0

Sfâșietor! Ultima dorință a medicului Frătoaiaca înainte de a pleca pentru totdeauna! Mii de mesaje de condoleanțe au curs în mediul online după aflarea tristei vești că medicul Gheorghe Frătoaica a murit. Prietenii, apropiații, familia, colegii sau simplii pacienți, cu toții sunt devastați de imensa pierdere. Oamenii îl descriu pe Gheorghe Frătoaiaca ca fiind unul dintre cei mai cunoscuți, apreciați și iubiți medici din medicina de urgență a județului Argeș.

CITEȘTE ȘI: MII DE MESAJE DE CONDOLEANȚE DUPĂ MOARTEA MEDICULUI FRĂTOAICA! CÂND VA FI ÎNMORMÂNTAT?

A înfruntat cu demnitate și luciditate cruntul diagnostic

Nimic nu avea să prevestească o asemenea tragedie pe care nimeni nu și-o putea imagina. Asta pentru că Bebe Frătoaica, așa cum îi spuneau colegii și apropiații, a fost implicat și aplecat meseriei de urgență, aceea de a salva mii de vieți cu orice preț, până la ultima suflare. Un control de rutină în anul 2020, după ce s-a infectat cu Covid, i-a dat viața peste cap. Pe a lui și a tuturor celor care l-au iubit. În urma unui CT pulmonar avea să afle devastatoarea veste: cancer pulmonar. A înfruntat cu demnitate și luciditate cruntul diagnostic și, a început lupta. O luptă grea cu multe intervenții chirurgicale, tratamente și chimioterapie. Și nu a cedat. Ci a mers mai departe luptând demn și puternic, așa cum l-au cunoscut toți.

A salvat mii de vieți dar nu și-a mai putut salva propria viață

După o intervenție chirurgicală totul se îndrepta către normal. Nu pentru mult timp însă, boala reapărând deși tumora fusese extirpată. A refuzat tratamentul în renumitele clinici din străinătate, conștient fiind că boala de care suferă nu are leac. Și-a petrecut ultimii ani din viață cu o demnitate greu de descris în cuvinte. A luptat și a mers la serviciu până la ultima putere. Își dorea din tot sufletul să facă ceea ce a făcut toată viața: să salveze viețile oamenilor. Era un profesionist desăvârșit, dedicat meseriei de urgență și a reușit tot timpul, să salveze viețile oamenilor. Numai că, ca un destin tragic, nu și-a mai putut salva propria viață.

Ultima dorință a medicului Frătoaica

Le povestea prietenilor și colegilor de breaslă că, deși știe că nu va mai avea mult de trăit, își dorește să moară într-o noapte, în gardă. În spital, alături de pacienți, luptând, poate pentru ultima oară, să mai salveze o viață. Nu acasă, nedorind să provoace suferință în rândul familiei. Nu a mai apucat să își îndeplinească ultima dorință, a murit acasă alături de Mihaela, minunata lui soție pe care a iubit-o la fel de mult ca pe propria-i meserie.

Cei care l-au cunoscut și apreciat, cei cărora le-a salvat viața sunt așteptați astăzi, începând cu ora 12:00 să îi aducă un ultim omagiu și să își ia rămas bun. De la omul de aur și medicul salvator Gheorghe Frătoaica. Slujba de înmormântare a început la ora 12.00, la biserica militară Sfinții Mihail și Gavril din incinta Unității Militare 01261 Pitești (școala de tancuri).

Rămas bun, Domnule Doctor!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata