Sfatul specialiștilor. Medicamente care nu trebuie să îți lipsească din casă!

O durere de cap, poate fi semnul mai multor afecțiuni. Printre cele mai comune se numără totuși răcelile sau virozele. Toate pot fi tratate cu un singur medicament. Află care sunt medicamentele care nu ar trebui să îți lipsească din casă.

Aspirina este cel mai frecvent utilizat medicament din lume. Aspirina poate fi folosită ca un analgezic uşor, antiinflamator, anticoagulant şi antipiretic (are rolul de a scădea febra). Unul dintre marile avantaje ale aspirinei este că acţionează rapid, iar preţul nu este unul foarte mare.

Algocalmin. Folosit în cele mai multe dintre cazuri pentru ameliorarea durerilor, algocalminul se numără printre analgezicele care se pot cumpăra doar pe bază de reţetă.

Antinevralgic. De nelipsit din dulapul de medicamente sau din trusa de prim ajutor pe care o iei în vacanţă, antinevralgicul, aşa cum îi spune şi numele, este folosit cel mai des pentru a înlătura durerile de cap (nevralgii).

Paracetamol. Luat de cele mai multe ori pentru a ,,alunga” răceala, paracetamolul, în special varianta ,,sinus”, se numără printre medicamentele bine tolerate de organism. Cu toate acestea, trebuie să avem grijă la cât de mult luăm, dar şi în ce moment al zilei.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.