Sfaturile Iuliei Albu pentru o zi perfectă!

Iulia Albu se află în vacanța de la facultate, astfel că este un bun prilej de a socializa mai mult cu prietenii săi virtuali.

Fosta soție a lui Mihai Albu nu suportă ceea ce se difuzează la televizor și își sfătuiește prietenii și fanii să mănânce o lămâie, în loc să se uite la TV.

De asemenea, oamenii proști o enervează teribil pe Iulia, iar sfatul acesteia este de a spune cuiva că este prost, în speranța că se poate schimba.

Ea a realizat ieri o listă care conține cinci sfaturi:

„1.Spune cuiva că este prost. Nu te înconjura de imbecili doar pentru că așa „dă bine”, ignorând impotența lor intelectuală în favoarea poziției lor sociale.

2.Ajută un bătrân. Începe cu rudele tale mai indepărtate pe care probabil nu le-ai mai sunat de ceva timp. Probabil părinții tăi au numerele lor de telefon.

3.Mănâncă o lămâie. Este mai ieftin și mai sănătos decât să îți omori nervii deschizând astăzi televizorul. Este irelevant ce știri „se servesc”, de fapt.

4.Dă foc canapelei. Ai lucruri mai bune de făcut decât să îți irosești viața făcând nimic. Eventual fă o vizită unui prieten și bifează punctul 1.

5.ZÂMBEȘTE. Mâine este luni”.

Ca de obicei, prietenii i-au apreciat demersul și au lăudat-o pentru modul în care gândește.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.