Și-a agresat fiica de 21 de ani. Era băut bine!

0

Pornind, probabil, de la ideea că bătaia este ruptă din rai, un tată supărat și-a luat la pumni și picioare fiica de 21 de ani care, nemaisuportând violențele acestuia, a sesizat poliția. Bărbatul agresiv care, potrivit anchetatorilor, consumase și o cantitate însemnată de alcool, a fost reținut pentru 24 de ore. El nu se află la primul incident de acest gen, comportamentul său violent fiind cunoscut în familie și printre vecini.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore. El ar putea fi arestat preventiv.

Ieri, 10 martie, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi prin plângere cu privire la un conflict între o tânără de 21 de ani şi tatăl acesteia. Din cercetări s-a stabilit că, în aceeaşi zi, în timp ce se aflau în locuinţa comună, bărbatul ar fi lovit-o pe fiica sa. Potrivit anchetatorilor, bărbatul nu se află la primul incident de acest fel, el având conflicte violente cu fata și în trecut.

Mai mult chiar, anul trecut, în urma unui episod similar, în care tatăl a lovit-o pe tânără, împotriva bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, cu valabilitatea de 5 zile.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata