Și-a amenințat iubita cu moartea! Bărbat săltat de polițiști!

Un bărbat a fost reținut în cursul zilei de ieri după ce a încălcat ordinul de protecție cerut de concubina sa și a amenințat-o cu moartea. Din primele informații, acesta obișnuiește să întreacă măsura cu alcoolul, iar ori de câte ori se îmbăta începea să facă scandal, motiv pentru care femeia nu a mai suportat, iar în urmă cu câteva zile, temându-se pentru viața sa, a cerut ordin de restricție, pe care l-a și obținut pe 19 mai.

Acest lucru nu l-a împiedicat pe bărbat și în cursul zilei de ieri, după mai multe pahare, a venit peste femeie și a pornit, din nou, un scandal monstru și a amenințat-o cu moartea. Femeia a alertat autoritățile, iar un echipaj a ajuns la fața locului pentru a-l calma pe bărbat. Când s-a descoperit că pe numele său a fost emis un ordin de restricție, scandalagiul a fost dus la audieri. După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.

„În ziua de 21 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de încălcarea de către persoana impotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a măsurilor dispuse și amenințare, și au reținut un bărbat de 54 de ani, din Albeștii de Argeș.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de  21 mai a.c., bărbatul a încălcat ordinul de protecție provizoriu, emis de polițiști în data de 19 mai a.c., apropiindu-se de concubina sa la o distanță mai mică de 100 de metri, iar în seara zilei de 20 mai a.c., ar fi amenințat-o cu moartea

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.