Și-a dat foc la casă! Scene halucinante la Curtea de Argeș!

0

Un bărbat s-a îmbătat criță din Curtea de Argeș și a fost la un pas să își dea foc la casă! Din primele informații, se pare că acesta a consumat mai mult decât a putut să ducă, iar la un moment dat, din motive necunoscute, a dat foc la mai multe haine pe care le avea într-o cameră a locuinței, s-a panicat, le-a aruncat în șifonier și a ieșit afară să ceară ajutorul vecinilor.

Din fericire, incendiul a fost stins rapid, iar locuința a fost salvată. Din nefericire pentru petrecăreț, acesta s-a ales cu un dosar penal pentru distrugere și „a câștigat” o sesiune de 30 zile de dezalcolizare.

„În ziua de 03 noiembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, privind săvârșirea infracțiunii de distrugere, conform art. 253 alin.4 din Codul Penal, și au reținut un bărbat de 53 de ani, din Curtea de Argeș.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 16 octombrie, cel în cauză ar fi distrus prin incendiere mai multe bunuri în interiorul imobilului în care locuiește. După administrarea probatoriului, în ziua de 03 noiembrie a.c., cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunere de luare a unei măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata