ȘI-A ÎNJUNGHIAT DE TREI ORI PRIETENUL DE PAHAR! GĂSIT DE POLIȚIȘTI DUPĂ CINCI LUNI!

0

După o noapte de petrecut cu prietenii într-un bar, un albanez cu domiciliul în Merișani s-a luat la ceartă cu un amic de pahar și l-a înjunghiat de trei ori în piept. Totul s-a întâmplat în plină pandemie, mai exact în luna ianuarie, când mai mulți bărbați au ignorat complet măsurile impuse de către autoritățile locale și naționale și au stat la băut până la orele dimineții. Numai că nimeni nu și-ar fi imaginat că după mai multe pahare de alcool băute, totul s-ar termina cu o tentativă de omor și o razie a Poliției. Acum, albanezul își va petrece următorii trei ani în spatele gratiilor, potrivit unei decizii definitive a magistraților de la Curtea de Apel Pitești.

De la un pahar de băutură – la a curma o viață

În luna ianuarie 2021, mai mulți bărbați s-au întâlnit pentru a petrece într-un local din Bascov, dar spre dimineață totul a degenerat după ce doi dintre petrecăreți s-au luat la ceartă. Motivul scandalului încă nu se cunoaște, dar la un moment dat unul dintre ei, albanez cu domiciliu în Merișani, a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe prietenul de pahar de trei ori în piept. După a plecat acasă, și-a dat seama de ceea ce a făcut și s-a făcut nevăzut, deși după eveniment pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. BĂRBAT SĂLTAT DE MASCAȚI LA PRIMELE ORE ALE DIMINEȚII! PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ!

Fugit în lume timp de cinci luni, oamenii legii i-au prins urma și l-au găsit ascunzându-se într-un apartament din Jilava, de unde a fost săltat și dus în arest. Inițial, străinul a fost condamnat la trei ani de închisoare de către judecătorii de la Tribunalul Argeș, dar a făcut recurs. Din nefericire pentru el, magistrații de la Curtea de Apel au respins apelul și au păstrat sentința.

Rănitul la spital, Poliția în cârciuma

Scandalul petrecut în localul din Bascov nu a fost singura grija a proprietarului, ci și polițiștii care au făcut verificări în contextul în care în luna ianuarie era interzisă funcționarea localurilor după ora 22.00. Astfel, nu numai că proprietarul pensiunii a fost amendat pentru nerespectarea programului, acesta luându-și o sancțiune și pentru faptul că unul dintre petrecăreți era cazat fără a fi consemnat în registrul care trebuie completat de către fiecare unitate de cazare. Astfel, pe lângă scandal, proprietarul pensiunii a avut o „notă de plată” de 2.500 lei și o sesizare la ITM. Mai mult, când oamenii legii au intrat în local au mai găsit trei petrecăreți pe care i-au amendat cu 500 lei de căciulă pentru că nu au respectat prevederile legale care erau în vigoare la acea dată.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata