ȘI-A SCOS „SCULA” PE STRĂZILE DIN PITEȘTI! GESTURI OBSCENE ÎN VĂZUL LUMII! COPILE TRAUMATIZATE!

0

Un bărbat de 41 ani și-a arătat organul sexual mai multor persoane, ziua, în amiaza mare, pe străzile din Pitești. O minoră, șocată de gestul său obscen și traumatizant l-a reclamat la poliție, acesta fiind reținut.

În ziua de 17 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, conform art. 375 din Codul Penal.

CITEȘTE ȘI: ALTAR DE FLORI ȘI CANDELE ÎN FAȚA ȘCOLII! DURERE FĂRĂ MARGINI DUPĂ MOARTEA TRAGICĂ A TREI ADOLESCENȚI!

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 12 ianuarie a.c., un bărbat de 41 de ani, din Băbana, ar fi săvârșit acte de exhibiționism în prezența unei tinere, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Pitești, iar în ziua de 26 aprilie a.c., același bărbat ar fi săvârșit acte de exhibiționism, în fața unor minore, tot în municipiul Pitești.

Reamintim că, în ziua de 27 aprilie, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata