Și-a snopit în bătaie propria mamă! Scandal monstru la Câmpulung!

O femeie din Câmpulung a fost snopită în bătaie de propriul fiu în cursul zilei de ieri, după o discuție în contradictoriu. Din primele informații, se pare că neînțelegerile dintre cei doi au excaladat duminică după amiază, moment în care tânărul de 21 de ani a început să o lovească pe mama sa. Autorităile au fost alertate prin 112, iar la fața locului s-au deplasat oamenii legii pentru aplanarea conflictului.

În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit că pe numele bărbatului era emis un ordin de restricție pentru o perioadă de șase luni, iar acesta nu ar fi avut voie să se apropie la mai puțin de o sută de metri de femeie. Tânărul a fost dus la audieri, iar după administrarea probatoriului a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Precizările IPJ Argeș:

„În ziua de 08 mai, în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la o stare conflictuală, petrecută între o femeie și fiul său.

Din cercetări s-a stabilit că, femeia, de 54 de ani, ar fi fost agresată de fiul său, de 21 de ani, în urma unor discuții în contradictoriu. Femeia nu a necesitat îngrijiri medicale. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că, împotriva tânărului de 21 de ani, era emis, de către Judecătoria Câmpulung, un ordin de protecție pentru o perioadă de 6 luni.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, iar după administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, tânărul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Urmează ca, în cursul zilei de astăzi, față de cel în cauză să fie dispuse măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.