Și-a ucis cu sânge rece fratele și a vrut să mușamalizeze totul! Detalii înfiorătoare!

0

Un bărbat și-a omorât cu sânge rece fratele, iar pentru a ascunde urmele a cărat trupul neînsuflețit în baie și a alertat autoritățile. Din câte se pare, cei doi locuiau în gospodăria mezinului familiei, care era plecat la muncă în străinătate, iar după ce au băut peste măsură, între ei s-a iscat un conflict spontan, iar criminalul l-a lovit pe fratele său până la ultima suflare.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! FĂRĂ MAȘINI DE ȘCOALĂ DE ȘOFERI ÎN PITEȘTI! AFLĂ ÎNTRE CE ORE!

Când a văzut că numai respiră, i-a cărat cadavrul în baia locuinței, de unde a sunat la 112. Dar, nu pentru a-și recunoaște fapta, ci pentru a scăpa de acuzare. Din nefericire pentru el, medicii ajunși la fața locului au văzut semnele de violență și au alertat Poliția. „Până la urmă l-a omorât, l-a bătut, dar la ei e viaţa grea demult” a spus o vecină.

Dr. Mihai Polischi, director medical SAJ Galaţi: Cu multiple echimoze pe corp, faţă, torace şi membre. Unele mai vechi, altele mai noi şi fără semne vitale.

Paraschiv Stoica, primar Frumușița: A anunţat salvarea şi a spus că fratele lui e mort, a decedat.

Deşi nu a vrut să-şi recunoscă vina, fratele mai mic a fost reţinut.

Felicia Tudora, purtator de cuvant IPJ Galaţi: Urmează să se stabilească cu exactitate, împrejurările în care s-a produs decesul bărbatului.

Dacă bărbatul va fi găsit vinovat pentru moartea fratelui său, acesta îşi va petrece următorii 20 de ani în spatele gratiilor.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata