Și-a ucis mătușa de Moș Nicolae. Apoi a violat-o și a abandonat cadavrul! Ce ascunde gestul elevului de 17 ani?

0

O crimă îngrozitoare s-a petrecut în noaptea de Moș Nicolae și l-a avut ca autor pe un minor, un tânăr de numai 17 ani care și- a ucis cu bestialitate singura rudă care mai avea grijă de el. După crimă, tânărul ar fi profanat cadavrul, întreținând relații sexuale cu mătușa moartă. Inițial s-a crezut că motivul crimei ar fi fost banii, însă, ulterior s-a aflat că minorul nu ar fi avut astfel de lipsuri, ba mai mult, avea pe mână cardul cu bani.
Cruzimea cu care a fost înfăptuită crima nu este justificată în niciun mod, iar familia suspectează că băiatul începuse să consume droguri.

CITEȘTE ȘI: MICROBUZ CU 11 PASAGERI RĂSTURNAT PE A1! O PERSOANĂ A MURIT PE LOC!
Tânărul de 17 ani le-a declarat anchetatorilor că motivul pentru care și-a ucis mătușa oarbă în vârstă de numai 35 de ani ar fi fost banii, însă rudele susțin că el avea acces ușor la cardul bancar al femeii. Este chiar posibil ca în seara în care s-a petrecut tragedia, tânărul să nu fi fost pe deplin conștient de ceea ce face.
Mătușa Daniela și nepotul ei de 17 ani locuiau împreună în apartamentul femeii din Mediaș, de aproape un an, după ce ea s-a oferit să îl ajute pe tânăr ca să îi fie mai ușor să meargă la liceu și să își continue studiile, el locuind la țară. Însă, recunoștința față de mătușa oarbă a fost departe de normalitate, anchetatorii investigând în continuare cutremurătorul caz.

Acum de când a dat de prieteni, a dat de droguri, a călcat pe bec, nu a mai fost ca altă dată”

În ultimul timp adolescentul își schimbase comportamentul și lipsea de la școală, ceea ce nu a ridicat pe moment suspiciuni. Acestea au apărut atunci câd tatăl băiatului și-a sunat sora zile la rând fără ca nimeni să-i răspundă la telefon.el, tatăl băiatului a fost și cel care a descoperit crima: sora sa Daniela zăcea moartă, înjunghiată și cu răni grave la cap. Criminaliștii au stabilit că femeia a zăcut moartă în locuință mai multe zile, înainte să fie descoperită crima.

Crima a fost descoperită de tatăl lui după ce, sora acestuia nu mai răspundea la telefon zile întregi. La celălalt capăt de linie, unde nu răspundea nimeni, Daniela zăcea moartă, înjunghiată și cu răni grave la cap. Criminaliștii au stabilit că femeia a zăcut moartă în locuință mai multe zile, înainte să fie descoperită crima.
„Îi dădea bani suficienți, cât avea el nevoie, dar dacă întrecea măsura, nu-i mai dădea. Probabil s-au certat. Foarte mult l-a ajutat. Acum de când a dat de prieteni, a dat de droguri, a călcat pe bec, nu a mai fost ca altă dată”, a declarat bunicul băiatului. Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și va fi supus unei expertize psihiatrice.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata