Și-au dat foc la casă și la grajduri! Incendiu violent în Argeș!

0

O casă și două anexe din comuna Pietroșani au fost distruse de un incendiu în această după amiază după ce doi bărbați au dat foc la gunoaie în curtea gospodăriei! Din primele informații, se pare că oamenii au început curățenia de primăvară în propria ogradă, iar pentru a scăpa de resturile menajere le-a dat foc, dar, din cauza vântului, flăcările au ajuns la locuință și la o anexă, iar ulterior s-au propagat la o altă construcție din curtea vecină.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI. PUȘTOAICĂ BĂTUTĂ CU PUMNII DE FOSTUL IUBIT ÎN PLINĂ STRADĂ!

Până la sosirea pompierilor, cei doi bărbați au încercat să stingă singuri flăcările și au suferit mai multe arsuri la nivelul mâinilor. Aceștia au fost preluați de un echipaj SMURD care le-a acordat primele îngrijri medicale, iar în urma evaluării doar unul a fost transportat la spital. La fața locului, militarii au acționat cu două autospeciale că apă și spumă, iar după zeci de minute de eforturi au reușit să lichideze incendiile. Din nefericire, cele trei construcții au fost distruse de flăcări.

„Incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă la o locuință și o anexă a acesteia, iar pe o altă proprietate a mai ars o construcție. Două persoane de sex masculin au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-au rănit la membrele superioare stângi, ulterior doar una dintre acestea fiind transportată la spital. Victimele au fost doi bărbați cu vârstele de 45 și respectiv 57 de ani. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea focului deschis în spații deschise” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata