Și-au tăiat mâna și piciorul cu drujba! Accidente grave!

0

Două grave accidente de muncă au avut loc în cursul zilei de ieri în localitățile Călinești și Vlădești în urma cărora doi bărbați au fost răniți și transportați la spital. Din primele informații, în ambele cazuri victimele s-au tăiat cu drujba în timp ce tăiau lemne în gospodării. Unul dintre ei a suferit o plagă la nivelul mâinii, iar celălalt la picior. Ambele victime au fost preluate de echipajele SMURD, li s-au acordat primele îngrijri medicale și au fost transportați la spital.

Iată ce a transmis ISU Argeș:

(ora 14:15) Echipajul SMURD de prim ajutor calificat de la Garda de Intervenție Topoloveni a intervenit în localitatea Călinești pentru a prelua o persoană de sex masculin în vârstă 47 de ani, care a suferit o plagă tăiată cu motofierăstrăul la membrul superior drept. Pacientul era conștient și ulterior acordării primului ajutor calificat a fost transportat la spital.

(ora 17:06) Paramedicii SMURD de la Detașamentul de Pompieri Mioveni au intervenit în localitatea Vlădești pentru a acorda îngrijiri medicale, precum și pentru a transporta ulterior la spital o persoană de sex masculin în vârstă de 47 de ani, care a suferit o plagă tăiată cu un motofierăstrău la membrul inferior drept.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata