Și nereușita se premiază! Dorin Bărbuceanu numit în două funcții după dezastrul de la Ștefănești

0

Dorin Bărbuceanu s-a bătut cu pumnii în piept că va recâștiga Primăria Ștefănești, iar pentru a obține susținerea liberalilor a plusat și a spus că dacă va pierde va pleca cu totul din partid. Alegerile au trecut, veteranul Bărbuceanu a pierdut cu brio ocupând un veritabil loc trei și brusc a uitat tot ce a promis înainte. De ce să nu își completeze un pic veniturile de profesor cu niște bănuți pentru muncă puțină și să ceară niște funcții pe ici, pe colo?

Clasat pe locul 3, a cerut și a primit

Trecură alegerile, nu doar că nu a câștigat, ci s-a clasat pe un veritabil loc trei și s-a așezat la coadă să ceară funcții. A uitat subit de înfrângerea rușinoasă din Orașul Brătienilor și promisiunile făcute și a cerut în stânga și în dreapta susținere pentru a fi numit în comitete și comiții. Mai mult, în mod normal, candidatura lui Bărbuceanu pe listele Consiliului Județean ar fi trebuit să fie onorifică, presupunând că a ocupat funcția de primar mai multe mandate și ar aduce voturi în plus în coșul liberalilor. Acest lucru nu s-a întâmplat, ba mai mult, a tras în jos partidul. Dar după ce s-a văzut consilier județean s-a așezat din nou la coadă sau chiar a sărit rândul pentru a fi numit în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Argeş. Veteranul din Orașul Brătienilor a cerut, a primit. A rămas consilier județean și a fost numit în ATOP, toate acestea primindu-le pentru minunata evoluția din campania electorală.

Reminder pentru cei care au avut încredere să îl sprijine pe Bărbuceanu pentru Primăria Ștefănești și pentru toate funcțiile: la alegerile parlamentare, fostul primar Bărbuceanu și șef al organizației locale a obținut, din nou, cel mai dezastruos scor dintre toate orașele.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata