Și-a violat nepoata minoră! A fost reținut la doi ani de la comiterea faptei

Un bărbat din Curtea de Argeş a fost reţinut, miercuri, pentru că și-a violat nepoata. Fapta a avut loc în decembrie 2017, pe când fata avea doar 13 ani.

Tatăl fetei avea dubii că minora nu mai este virgină și a amenințat-o că o duce la un consult de specialitate. Așa s-a aflat tot adevărul. Fata i-a recunoscut părintelui său ce i se întâmplase în urma cu doi ani. Aceasta i-a spus că unchiul ei ar fi abuzat-o.

„În această după-amiază (nr. miercuri, 23 octombrie) poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracțiunii de viol, şi au reţinut un bărbat  de 42 de ani, din municipiul Curtea de Argeș.

Din cercetări s-a stabilit că, în  decembrie 2017, acesta ar fi întreținut raporturi sexuale cu nepoata sa minoră, fără consimțământul acesteia. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, informează IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.