Simfonia Direcției 5, la Filarmonica Pitești

0

         Filarmonica Pitești organizează joi, 10 noiembrie, de la ora 19.00, în sala „Simfonia”, al doilea concert eveniment al stagiunii.

După Proconsul, alături de orchestra simfonică a instituției, va evolua, în concertul rock simfonic, îndrăgita formație Direcția 5. La pupitrul dirijoral revine Andrei Tudor.    

Piese ca: „Ai un loc”, „Am nevoie de tine”, „Dacă ai ști”, „Povestea noastră”, „Și ce dacă” și alte hituri ale trupei vor fi audiate pentru prima oară într-un concert de acest gen.

Născut într-o familie de artiști (tatăl și bunicul matern compozitori, mama textieră), Andrei Tudor a absolvit Liceul de Muzică „George Enescu” și Universitatea Națională de Muzică București (licență și master). O dată cu pregătirea studiului muzicii clasice, se îndreptă și spre jazz și muzică pop. A acompaniat soliștii care cântă live în recitaluri, concerte, spectacole, concursuri și festivaluri, emisiuni de radio și televiziune. Doctor în muzică și lector universitar la UNMB, a colaborat Angela Gheorghiu, Andreea Boceli, Mateo Bocelli, CeCe Winans, Monica Anghel, Marcel Pavel, Vlad Miriță, Nico, Luminița Anghel, Mihai Trăistariu, Dragoș Chircu. A obținut premii importante în țară și în străinătate, atât pentru creație, cât și pentru interpretare.

Fiind un concert eveniment, prețul unui bilet este 120 de lei, la categoria A, și 100 de lei, la categoria B. Abonamentele nu sunt valabile!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata