Simona Bucura Oprescu: „Este nevoie de mai mult și pentru asta trebuie să continuăm să menținem încrederea argeșenilor!”

0

Echipa de conducere PSD Argeș a făcut o diferență în ultimii doi ani de când a fost aleasă prin proiectele aduse în județ. Deputatul Simona Bucura Oprescu a declarat că toate rezultatele obținute de social democrați au fost făcute cu contribuția fiecărui membru, iar această implicare trebuie să continuie astfel încât în 2024 sa fie obținută o victorie categorică in toate rândurile de alegeri.

CITEȘTE ȘI: MARCEL CIOLACU: ECHIPA CÂȘTIGĂTOARE NU SE SCHIMBĂ, SE ÎNTĂREȘTE!

„Aceștia suntem noi. Cei care sunt conștienti că politica este o meserie frumoasă prin care poți schimba oamenii în bine. Aici, la Argeș, am făcut echipă, iar în 2020 am avut o victorie frumoasa. Stimați colegi, aceste rezultate sunt posibile cu contribuția fiecăruia dintre noi. Rugămintea mea este să continuăm să lucrăm pentru Argeș. Este nevoie de mai mult și pentru asta trebuie să continuăm să menținem încrederea argeșenilor. Încrederea se obține greu și se menține și mai greu” a declarat Simona Bucura Oprescu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata