Simona Bucura Oprescu: „Femeile au puterea de a schimba lumea!”

0
Simona Bucura Oprescu: „Femeile au puterea de a schimba lumea!” Președintele Comisiei Europene, președintele Parlamentului European și președintele Băncii Europene sunt toate femei. Iată doar câteva exemple de femei care fac o performanță foarte bună în înalte funcții publice.
Cea mai sigură, cea mai echitabilă și cea mai progresistă cale pentru a avansa societățile noastre este să oferim șanse egale femeilor și, mai mult, să promovăm măsuri care să le ajute să își folosească întregul potențial în viața publică.
Femeile au puterea de a schimba lumea! Eu cred în puterea lui #împreună!
Info: La 8 mai este marcată în fiecare Ziua egalităţii de şanse între #femei şi #bărbaţi. Aceasta a fost instituită prin Legea 23/2015 pentru promovarea egalităţii de şanse între sexe ca parte integrantă a politicii sociale.
Egalitatea între femei şi bărbaţi este parte integrantă a obiectivelor Uniunii Europene. Articolul 8 din Tratatul privind funcţionarea Uniunii Europene specifică faptul că este responsabilitatea Uniunii Europene de a elimina inegalităţile şi de a promova egalitatea între bărbaţi şi femei la nivelul tuturor activităţilor.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata