Simona Bucura Oprescu: „La Golești a fost un weekend senin, după sufletul lui Petre Daea!”

0

Weekend-ul trecut, la Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești, a fost organizată prima ediție a Târgului de meșteșuguri și produse tradiționale în Argeș “ROD CU SPOR”. Târgul, aflat la prima ediție, și-a propus să încurajeze consumul produselor românești mijlocind întâlnirea dintre producători și consumatori, dar și să promoveze produsele românești, tradițiile și obiceiurilor noastre.

Peste 70 de producători din Argeș și din județele învecinate au venit cu cele mai bune produse din carne, cu lactate, fructe și legume. Aceștia au adus, spre vânzare, fructe și legume de sezon, conserve de toamnă-murături, zacuscă și dulceață -, preparate din carne, lactate și brânzeturi, produse de panificație și patiserie, produse apicole, must și vin. Prezent la deschiderea evenimentului a fost și Petre Daea, ministrul Agriculturii.

„La Golești, meșteșugarii și #fermierii argeșeni și-au etalat #munca de peste an. A fost foarte frumos, de parcă și-au pus sufletele în roadele muncii lor. Bucuria a fost întregită de prezența ministrului Agriculturii, Petre Daea, care timp de câteva ore a discutat cu fiecare dintre cei 70 de producători. Le mulțumesc și eu tuturor celor prezenți pentru căldura și dragostea pe care ne-au arătat-o!”, este mesajul transmis de deputatul argeșean, Simona Bucura Oprescu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata