Simona Bucura Oprescu la zece ani de la înființarea CS Mioveni: „Felicitări și să ne vedem de fiecare dată în momente de bucurii!”

0

Mioveniul a ajuns o marcă românească de succes datorită performanței sportivilor CS Mioveni, a spus deputatul Simona Bucura Oprescu cu ocazia împlinirii a zece ani de la înființarea clublui sportiv. Demnitarul argeșean a susținut în deschiderea Cupei Memoriale „Adrian Ștefan” că nimic nu ar fi fost posibil fără implicarea edilului Ion Georgescu, a managerului SEdC, Nicolae Tudose și a regretatului Adrian Ștefan, cei care s-au implicat trup și suflet pentru ca sportivii să aibă cele mai bune condiții pentru a face performanță.

„Precum oamenilor ca domnul Tudose, domnul Ștefan, domnul primar Georgescu, fiindcă așa cum se spune: „omul sfințește locul”, Mioveniul nu este o marcă românească de succes datorită Dacia, ci este o marcă de succes românească datorită succesului obținut de sportul de masă, de sportul de performanță. Felicitări și să ne vedem de fiecare dată în momente de bucurii!”a fost mesajul transmis de deputatul Smiona Bucura Oprescu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata