Simona Bucura Oprescu – proiect pentru sprijinirea industriei auto

‼️Lege #PSD pentru sprijinirea industriei #auto și de electrocasnice!

▶️PSD face în #Parlament ceea ce trebuia să facă PNL la guvernare: promovează un set coerent de măsuri care sprijină relansarea industriei auto (Dacia, Ford și firmele de componente) și de electrocasnice din România, dă de lucru la sute de mii de angajați, contribuie la asigurarea unor venituri certe și consistente la bugetul statului.

Proiectul de lege inițiat de către deputații Lia Olguța Vasilescu și Simona Bucura-Oprescu și asumat de parlamentarii de Dâmbovița, Dolj, Argeș și Satu-Mare prevede:

Dublarea, până la 910 milioane de lei a bugetului programului de stimulare a înnoirii parcului auto național. Beneficiarii programului primesc și o bonificație suplimentară de 1000 lei, dacă optează pentru cumpărarea unui autoturism din producția internă.

Majorarea, până la 310 milioane de lei, a bugetului programului național de înlocuire a echipamentelor electrice și electronice uzate cu unele mai performante energetic.

Majorarea, până la 210 milioane de lei a bugetul programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor eco.

Menținerea primelor de casare și a ecotichetului la nivelul actuală

Mentinerea voucherului valoric, diferențiat pe tipuri de echipamente de uz casnic, la nivelul actual

ℹ️Banii necesari sunt asigurați din Fondul Național de Mediu care se suplimentează la 780 de milioane de lei.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.