Sindicatul Europol, acuzații grave: Șefii Poliției impun normă de amenzi!

0

Sindicatul Europol, acuzații grave: Șefii Poliției impun normă de amenzi! Sindicat Europol vine cu acuzații grave și documente care ar dovedi că șefii Poliției impun agenților normă lunară de amenzi, dând și un exemplu concret în acest sens.

CITEȘTE ȘI: ACUM! SENTINȚĂ FINALĂ PENTRU CRIMINALUL DE LA BASCOV! CÂȚI ANI DE ÎNCHISOARE VA FACE PENTRU CĂ A OMORÂT CINCI OAMENI?

„Astăzi vă prezentăm un caz de la Constanța, unde căprăria și norma de amenzi a fost dusă la rang de ‘procedură.  Astfel, polițistul din stradă este chemat singur în fața șefului de birou ordine publică și a adjunctului șefului de secție, care evident este un „împuternicit”, i se prezintă niște cifre din care rezultă că e „nasol”.I se reproșează că nu a produs suficiente amenzi sau că nu a avut suficiente intervenții inducându-i-se în mod direct că trebuie să „vâneze” mai mulți cetățeni, după care i se pune în față un proces-verbal unde semnează că a luat la cunoștință, și că data viitoare se lasă cu sancțiune.”, transmite Europol.

Polițiștii din Constanța trebuie să aplice peste 28 de sancțiuni pe lună, la cererea șefilor!

„Această veritabilă spălare pe creier a agentului putem să o plasăm cu succes în vremea comunismului, unde planurile cincinale reprezentau esența dezvoltării. Din păcate însă, acești doi ofițeri sunt foarte tineri și nu au nicio scuză pentru inepțiile și managementul rudimentar impus.

Vă rugăm să observați de exemplu, că cei doi ofițeri au pretenția de la polițistul luat în vizor să aplice 28,9 sancțiuni pe lună, în loc de 18 câte a aplicat. Cu alte cuvinte, polițistul trebuie să se forțeze să aplice sancțiuni și acolo unde nu este cazul, sau chiar să inventeze niște situații pe care să le poată încadra drept contravenții.

Înțelegeam dacă era vorba despre vreo sesizare din partea unui cetățean care reclama că nu s-a aplicat o sancțiune într-o situație în care chiar se impunea, dar nu poți să pretinzi să aplici un anumit număr de amenzi într-o lună, indiferent de context și circumstanțe.  În aceste condiții, stimați cetățeni ai Mun. Constanța, mare atenție dacă ajungeți pe raza Secției 2 Poliție, pentru că polițiștii de ordine publică sunt obligați să aplice câte 28,9 sancțiuni lunar. Am sesizat deja conducerea Poliției Române cu privire la aceste anomalii manageriale, și încurajăm pe această cale pe toți polițiștii să ne sesizeze când există presiunea unei ‘norme’ în activitățile pe care le desfășoară. ” avertizează Europol.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata