Singura antrenoare de handbal din România a preluat CS Dacia Mioveni 2012!

0
Singura doamnă în postură de antrenor principal din Liga Națională de Handbal Feminin a ajuns la un acord cu CS Dacia Mioveni 2012 și va conduce de pe banca tehnică echipa de handbal. 
Fostă jucătoare de succes, cu peste 100 de selecții la echipa națională, câștigătoare a 5 titluri de campioană cu Oltchim, Victorina Bora a jucat handbal la CFR Craiova, Rapid București, Kometal Skopje, Șuiorul Baia Mare, Messina și SCM Craiova.
În calitate de antrenor, Victorina Bora a pregătit CSM Slatina vreme de aproape 7 ani, SCM Craiova, Terom Iași, Unirea Slobozia și CNE Râmnicu Vâlcea.
”Am venit la Dacia Mioveni pentru că am văzut aici dorința de performanță în handbal și am înțeles că Mioveniul, nu doar că vrea, dar și poate, pentru că a creat o infrastructură locală ce oferă condiții foarte bune de pregătire și de desfășurare a meciurilor. Am mai văzut un public entuziast, care vine să vadă handbal și se atașează de echipa orașului. Îmi plac provocările și cred că putem face o echipă puternică la Mioveni.”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata