Singurul din Argeș, Muzeului Municipal Câmpulung i s-a conferit Medalia Comemorativă Centenarul Războiului pentru Întregirea Neamului

Muzeului Municipal Câmpulung i s-a conferit Medalia Comemorativă Centenarul Războiului pentru Întregirea Neamului. Instituția din orașul de la poalele Mateiașului a intrat în atenția președintelui României alături de alte 6 din toată țara. Vorbim aici de Muzeul Național Cotroceni, Muzeului Național de Istorie a României, Muzeului Vrancei, Romfilatelia, Institutului Național al Patrimoniului, Centrului de Cercetare, Documentare și Promovare „Constantin Brâncuși”.

Potrivit decretului publicat în Monitorul Oficial cu numărul 780 în data de 31 octombrie, medalia a fost conferită „în semn de apreciere pentru activitatea de studiere, promovare și păstrare vie a evenimentelor și participanților la Războiul pentru Întregirea Neamului, contribuind la apărarea și perpetuarea memoriei sacrificiului uman dintre 1916-1919”.

Muzeul Național Cotroceni și alte instituții de cultură, decorate de Iohannis. FOTO 2

,,Suntem fără cuvinte! Ne simţim mândri şi extrem de emoţionaţi. Nu ne-am aşteptat nici o clipă la o asemenea recompensă! Mulţumim!”, a declarat directorul Alexandru Oprea.

ziaruldinmuscel.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.